Liity jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä Porvoon kaupungissa henkikirjoilla olevat ja vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joille yhdistys edelleenvuokraa viljelypalstan vuokraamiltaan alueilta. Jäsenmaksu vuonna 2017 on 20 €. Vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruuden vuosittain.

Jäsenmaksun lisäksi viljelijät maksavat palstavuokran. Näillä maksuilla katetaan alueiden vuokrat Porvoon kaupungille sekä muut palsta-alueiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvät kulut.

Palstavuokra:

  • 1-vuotisen palstan vuokra 20 € / vuosi + jäsenmaksu 20 € / vuosi
  • Monivuotisen palstan vuokra 60 € / 4 vuotta + jäsenmaksu 20 € / vuosi

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi, kun haluat tukea yhdistyksemme toimintaa. Kysy lisää puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Kun liityt jäseneksi, saat postitse/sähköpostitse kirjeen, jossa ovat säännöt, ohjeet jäsenmaksun ja palstavuokran maksamiseen. Ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä sivuilta sekä Facebookissa: Palstaviljelyä Porvoossa

LIITY JÄSENEKSI lähettämällä sähköpostiviesti yhdistyksen sihteerille. Muista laittaa viestiin mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä tiedon siitä, miltä alueelta haluat vuokrata palstan. Jos haluat yhteydenoton puhelimitse, laita mukaan numerosi. Lähetä viesti tästä: tiina.j.tolonen@gmail.com 

  • HUOM! Kun maksat jäsenmaksun ja palstavuokran, laita maksutietoihin mukaan oma nimesi + mikä kasvimaaalue ja palstanumero on kyseessä. 
Palstaviljelyä Porvoossa & Perheiden Puutarha