Uutisia

sadonkorjuuSADONKORJUUJUHLAT koko perheelle la 2.9. klo 14-18

Nyt on tiedossa mukava päivä koko perheelle ! Syyskuun ensimmäisenä lauantaina vietetään Sadonkorjuujuhlaa Gammelbackan kasvimaa-alueella Niittypolulla klo 14-18.

Ohjelma alkaa kello 14, jolloin ipanoilla on tunnin ajan mahdollisuus kokeilla poniratsastusta kahden euron “satulamaksulla”. Trubaduuri Juha Peltomaa ilahduttaa lauluillaan sekä lapsia että aikuisia. Päivän mittaan kuullaan myös Kamppulakuoron musisointia.

Tarjolla on Sadonkorjuusoppaa sekä maistiaisia eri maista. Ruuat tarjoaa
 Porvoon yhteinen keittiö -hanke.

Ohjelman ja ruokailun lomassa voi halutessaan tutustua kasvimaatoimintaan ja Perheiden Puutarhakerhon palstoihin. Kasvimaalla on ollut ensimmäistä kesää myös mehiläispesä, joten makeaa hunaja-asiaakin on tiedossa.

Maukkaan tapahtuman ruokineen tarjoaa Porvoon yhteinen keittiö -hanke yhdessä Porvoon Palstaviljelijät ry:n ja Perheiden Puutarhakerhon kanssa.

Tule ja ota mukaan ripaus iloista mieltä! Muista pukeutua sään mukaisesti, alueella on telttakatos ruokailua varten. Tervetuloa koko perheen, kavereitten tai vaikka naapureitten kanssa!

- - - 

Yhdistyksen uusi nimi Porvoon Palstaviljelijät ry - Borgå Fritidsodlare rf on otettu käyttöön kesäkuussa 2017. Samalla yhdistys on julkaissut tämän uuden nettisivuston www.porvoonpalstaviljelijat.fi Sivustoa kehitetään ja otamme mielellämme vastaan kommentteja ja toivomuksia sisällöstä ym. Palautetta voi antaa yhdistyksen tiedottajalle ulla.juselius@espressomedia.fi 

- - - 

Palstaviljelyä Porvoossa & Perheiden Puutarha