Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi voivat liittyä Porvoon kaupungissa henkikirjoilla olevat ja vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joille yhdistys edelleenvuokraa viljelypalstan vuokraamiltaan alueilta. Jäsenmaksu vuonna 2022 on 20 €. Vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruuden vuosittain.

Jäsenmaksun lisäksi viljelijät maksavat palstavuokran. Näillä maksuilla katetaan alueiden vuokrat Porvoon kaupungille sekä muut palsta-alueiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvät kulut. 

Nykyisten viljelijöiden on maksettava jäsenmaksu ja palstamaksu (monivuotiset siinä tapauksessa, että uusi 4-vuotiskausi on alkamassa) aina maaliskuun viimeiseen päivään mennessä, mikäli he haluavat jatkaa samalla palstalla. Mikäli maksua ei ole maksettu ajoissa, palsta vapautuu seuraavalle viljelijälle. 

Palstavuokrat 2021:

  • 1-vuotisen palstan vuokra 20 € / vuosi + jäsenmaksu 20 € / vuosi
  • Monivuotisen palstan vuokra 60 € / 4 vuotta + jäsenmaksu 20 € / vuosi

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi, kun haluat tukea yhdistyksemme toimintaa. Kysy lisää puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä sivuilta sekä Facebookissa: Palstaviljelyä Porvoossa

  • HUOM. NYKYISET JA UUDET VILJELIJÄT! Kun maksat jäsenmaksun ja palstavuokran, laita maksutietoihin mukaan: oma nimesi sekä tiedot siitä,  mikä kasvimaa-alue ja palstanumero on kyseessä. 

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Jäsenhakemukset käsitellään ja vapaiden palstojen jako alkaa huhtikuun puolivälin jälkeen. Palstat jaetaan siinä järjestyksessä kuin A) niitä vapautuu ja B) tiedusteluja saapuu. Saat yhdistykseltä sähköpostilla tiedon palstasi numerosta ja maksuohjeet huhti-toukokuussa. 

Vuotuinen jäsenmaksu sekä palstavuokra on maksettava yhdistyksen tilille 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet saanut sihteeriltä vahvistuksen, maksuohjeet  ja palstasi paikkanumeron. Jäsenyys on voimassa sitten, kun jäsenmaksu ja palstavuokra on maksettu.

Jaettavien palstojen sijainti riippuu sekä kysynnästä että vapaiden ja vapautuvien palstojen määrästä,  joka vaihtelee vuosittain. Monivuotisten palstojen kysyntä on suurta ja uusien monivuotisten palstojen kaavoitus ja lukumäärä selviää usein vasta huhti-toukokuussa. 

Täytä tämä lomake ja lähetä se lopuksi LÄHETÄ-painikkeella. 

HUOM! Skaftkärrissä vuokrataan tällä hetkellä palstoja vain kesäksi 2022. Tämä johtuu Porvoon kaupungin kaavoitustilanteesta ja tiedossa on, että palsta-alue tulee siirtymään. Pääskypellon palstat ovat myös kaavoitussyistä käytössa vain vuosina 2022-2023 + mahdollisesti yhden lisävuoden. Korvaavaa uutta palsta-aluetta etsitään.
Palstavuokran lisäksi on maksettava vuosittainen jäsenmaksu.
Tervetuloa jäseneksi ja palstaviljelijäksi!