Liity jäseneksi

Jäseneksi voivat liittyä Porvoon kaupungissa henkikirjoilla olevat ja vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joille yhdistys edelleenvuokraa viljelypalstan vuokraamiltaan alueilta. Jäsenmaksu vuonna 2019 on 20 €. Vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruuden vuosittain.

Jäsenmaksun lisäksi viljelijät maksavat palstavuokran. Näillä maksuilla katetaan alueiden vuokrat Porvoon kaupungille sekä muut palsta-alueiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvät kulut.

Palstavuokra:

  • 1-vuotisen palstan vuokra 20 € / vuosi + jäsenmaksu 20 € / vuosi
  • Monivuotisen palstan vuokra 60 € / 4 vuotta + jäsenmaksu 20 € / vuosi

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi, kun haluat tukea yhdistyksemme toimintaa. Kysy lisää puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Kun liityt jäseneksi, saat postitse/sähköpostitse kirjeen, jossa ovat säännöt, ohjeet jäsenmaksun ja palstavuokran maksamiseen. Ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä sivuilta sekä Facebookissa: Palstaviljelyä Porvoossa

TULE MUKAAN VILJELIJÄKSI:
LIITY JÄSENEKS
I lähettämällä sähköpostiviesti yhdistyksen sihteerille. Muista laittaa viestiin mukaan nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä tiedon siitä, miltä alueelta haluat vuokrata palstan. Jos haluat yhteydenoton puhelimitse, laita mukaan numerosi. Lähetä viesti tästä: tiina.j.tolonen@gmail.com 

  • HUOM! Kun maksat jäsenmaksun ja palstavuokran, laita maksutietoihin mukaan oma nimesi + mikä kasvimaa-alue ja palstanumero on kyseessä. 
Palstaviljelyä Porvoossa & Perheiden Puutarha