Tietoa jäsenyydestä

Jäseneksi voivat liittyä Porvoon kaupungissa henkikirjoilla olevat ja vakinaisesti asuvat täysi-ikäiset henkilöt, joille yhdistys edelleenvuokraa viljelypalstan vuokraamiltaan alueilta. Jäsenmaksu vuonna 2021 on 20 €. Vuosikokous päättää jäsenmaksun suuruuden vuosittain.

Jäsenmaksun lisäksi viljelijät maksavat palstavuokran. Näillä maksuilla katetaan alueiden vuokrat Porvoon kaupungille sekä muut palsta-alueiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen liittyvät kulut. 

Nykyisten viljelijöiden on maksettava jäsenmaksu ja palstamaksu (monivuotiset siinä tapauksessa, että uusi 4-vuotiskausi on alkamassa) aina maaliskuun viimeiseen päivään mennessä, mikäli he haluavat jatkaa samalla palstalla. Mikäli maksua ei ole maksettu ajoissa, palsta vapautuu seuraavalle viljelijälle. 

Palstavuokrat 2021:

  • 1-vuotisen palstan vuokra 20 € / vuosi + jäsenmaksu 20 € / vuosi
  • Monivuotisen palstan vuokra 60 € / 4 vuotta + jäsenmaksu 20 € / vuosi

Voit myös liittyä kannatusjäseneksi, kun haluat tukea yhdistyksemme toimintaa. Kysy lisää puheenjohtajalta tai sihteeriltä.

Ajankohtaista tietoa yhdistyksen toiminnasta ja tapahtumista saat näiltä sivuilta sekä Facebookissa: Palstaviljelyä Porvoossa

  • HUOM. NYKYISET JA UUDET VILJELIJÄT! Kun maksat jäsenmaksun ja palstavuokran, laita maksutietoihin mukaan: oma nimesi sekä tiedot siitä,  mikä kasvimaa-alue ja palstanumero on kyseessä. 

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Täytä tämä lomake ja lähetä se lopuksi LÄHETÄ-painikkeella. Jäsenhakemukset käsitellään ja vapaita palstoja aloitetaan jakamaan huhtikuun alkupuolella. Saat sihteeriltä sähköpostilla tiedon palstasi numerosta ja maksuohjeet huhti-toukokuussa. 

Vuotuinen jäsenmaksu sekä palstavuokra on maksettava yhdistyksen tilille 14 vuorokauden sisällä siitä, kun olet saanut sihteeriltä vahvistuksen, maksuohjeet  ja palstasi paikkanumeron. Jäsenyys on voimassa sitten, kun jäsenmaksu ja palstavuokra on maksettu.

Jaettavien palstojen sijainti riippuu sekä kysynnästä että vapaiden ja vapautuvien palstojen määrästä,  joka vaihtelee vuosittain. Monivuotisten palstojen kysyntä on suurta ja uusien monivuotisten palstojen kaavoitus ja lukumäärä selviää usein vasta huhti-toukokuussa. 

HUOM! Skaftkärrissä vuokrataan tällä hetkellä palstoja vain yhdeksi vuodeksi. Tämä johtuu Porvoon kaupungin kaavoitustilanteesta. Pääskypellonkin palstojen sijainti tulevaisuudessa halutaan varmistaa nykyisellä paikallaan, mutta jatko riippuu Porvoon kaupungin halukkuudesta huomioidat palstat tulevassa kaavassaan.
Palstavuokran lisäksi on maksettava vuosittainen jäsenmaksu.
Tervetuloa jäseneksi ja palstaviljelijäksi!