Uutisia

Kausi alkaa!

Kaikki palsta-alueet on nyt muokattu ja merkitty  (15.5.2020) - tänä vuonna ennätysaikaisin! Viljelykausi on alkanut. Muistutetaan vielä jäsen- ja palstamaksuista, olethan hoitanut?

Lisäksi  muistutamme siisteydestä: olemme saaneet joillakin palstoilla lähialueiden asukkailta palautetta siitä, että esim. muovijätettä on viljelijöiltä jäänyt maastoon ja lähiympäristöön. Tämä ei käy. Kaikki roskat on jokaisen viljelijän itsensä toimitettava säännöllisesti pois palstoilta. Haluamme lisätä yhteistä viihtyisyyttä ja toimia luontoarvoja kunnioittaen. Kiitos, että huomioitte tämän tarkasti!

- - - - - -

Vedet on avattu kaikilla palsta-alueilla 28.4.2020

HUOM! HUOM! HUOM! Silti uusien monivuotisten ja kaikkien yksivuotisten palstojen viljelijöiden on vielä maltettava mielensä siihen saakka kunnes maat on muokattu. Tavaroita ei siis saa vielä tuoda tai töitä aloittaa noilla palstoilla.

Kaupunki hoitaa muokkauksen sitten, kun maa on tarpeeksi kuivaa myös syvemmältä, näin vältytään kokkareilta ja kovettumilta ym. Tämän tiedon sain eilen Porvoon kaupungin puisto-osastolta.

Iloista vappuviikkoa!

- - - - - -

Jäsenmaksut ja palstojen jatkovaraukset

Muistattehan maksaa vuoden 2020 jäsenmaksun sekä palstavuokrat maaliskuun loppuun mennessä. Muistakaa lähettää myös tietoa palstavuokrauksenne jatkosta yhdistyksen uudelle sihteerillle (Outi Hägglund) outihagglund@gmail.com

Palstavuokrat ja jäsenmaksut pitää maksaa 31.3.2020 mennessä. Jos niitä ei ole maksettu, palstat vapautuvat seuraaville vuokraajille.

Yhdistyksen tilinumero on: Aktia Porvoo FI7340550012611956

- - - - - - -

VUOSIKOKOUS ON SIIRRETTY lauantaille 25.4.2020.

Kokous pidetään ulkona Pääskypellon palsta-alueella, turvavälein ja  turvallisuudesta huolehtien. Mikäli et osallistu kokoukseen, voit kommentoida ja esittää kysymyksiä kokouksen esityslistan (alla) asioista ennakkoon mieluiten sähköpostilla ulla.juselius@espressomedia.fi, tai tarvittaessa puhelimitse iltaisin, p. 040 583 7808.

VUOSIKOKOUS keskiviikkona 18.3.2020 klo 18.00 Porvoon Uimahallin kahvion kokoustilassa

Esityslista

1. Avataan kokous

2. Valitaan kokoukselle puheenjohtaja

3. Valitaan kokoukselle sihteeri

4. Valitaan kaksi pöytäkirjatarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

5. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

6. Hyväksytään kokouksen työjärjestys

7. Esitetään hallituksen laatima toimintakertomus edellisen vuoden toiminnasta

8. Esitetään vuoden 2019 tilinpäätös ja toiminnantarkastajan lausunto

9. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapaudenmyöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille

10. Palstavastaavat

11. Muut asiat

Kaikki jäsenet lämpimästi tervetuloa kokoukseen!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Yhdistyksen hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 27.1.2020. Hallituksen uuden kokoonpanon näet Yhteystiedot -sivulta.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hei, viljelykausi on taas alkamassa ja kaikilla neljällä palstalla on vielä tilaa uusille viljelijöille! Kiinnostaako sinua, perhettäsi tai kaveriporukkaasi värikäs, rento ja hyödyllinen harrastus? 

Palstoja on vuokrattavissa neljällä alueella Porvoossa: Linnamäki, Pääskypelto, Niittypolku ja Skaftkärr. Katso kartat ja tarkemmat sijainnit kohdassa Palstaviljely
Palstan voi vuokra joko yhdeksi tai monivuotisena neljäksi kaudeksi.

Palstavuokrat:

  • 1-vuotinen palsta 20 € / vuosi + jäsenmaksu 20 € /vuosi

  • monivuotinen palsta 60 € / 4 vuotta + jäsenmaksu 20 €/vuosi

Palstavuokrauksen hoitaa ja lisätietoja vapaista paikoista antaa yhdistyksen uusi sihteeri Outi. Ota yhteyttä sähköpostilla, outihagglund@gmail.com 

Tervetuloa mukaan värikkääseen touhuun!

 

 

Palstaviljelyä Porvoossa & Perheiden Puutarha